17 september 2020

Olssons i Ellös lanserer ny nettbutikk og nytt varemerke

Premiere for Olsson Parts i Norge 

”Vi vokser løbende – også på eksportsiden. Med Olsson Parts kan vi arbejde på alle markeder under samme varemærke og hedde det samme overalt”, siger administrerende direktør Olle Olsson.

I dag lancerer svenske Olssons i Ellös sit eget varemærke Olsson Parts i Norge. Samtidigt åbnes det nye e-handelssite www.olssonparts.com for det norske marked.

– Vores svenske e-handel har været i gang siden 1997. For fire år siden åbnede vi e-handelssites i de nordiske lande samt en engelsksproget version med fokus på eksport.
Både grænseflade og udseende er blevet ændret nogle gange siden da, men dette er den første, rigtig store forandring, vi laver siden 2006. Nu skifter vi helt og holdent platform, siger administrerende direktør Olle Olsson og forklarer, at det nye site er bygget i det svenskudviklede webpubliceringssystem Episerver CMS:

– Det giver os en stabil og sikker hjemmeside med hurtigere kommunikation mellem forretningssystem og web. Det giver i sin tur en forenklet og mere effektiv bestillingsproces for kunden. Desuden får vi større muligheder for videreudvikling uden at være afhængig af tredjepart.

I dag foregår mere end 70 procent af virksomhedens samlede salg via webben. I løbet af kort tid åbnes e-handelssitet www.olssonparts.com også for øvrige lande.

 

Til startsiden